De Haarzaak

Semi Maathaarwerk

De Haarzaak heeft een uitgebreide collectie semi-maathaarwerk. Bij een eerste bezoek laten we u aan de hand van modellen de mogelijkheden zien. Aan de hand van uw voorkeur worden voor een volgende bezoek een aantal haarwerken besteld. Deze zijn veelal binnen 2 werkdagen leverbaar.  Nadat u uw keuze hebt gemaakt, kunnen wij het haarwek op maat maken  en naar uw wens knippen. Een week later laten we u tijdens het controlebezoek zien hoe u het haarwerk kunt wassen en verzorgen.
Wij hebben o.a. de Sentoo collectie haarwerken, een exclusieve collectie ontworpen door top designers met een unieke kapconstructie en fantastische styling voor de hedendaagse vrouw. Met deze haarwerken bereikt u een zeer mooie en natuurlijke haarstijl. Ieder model uit de collectie is makkelijk te onderhouden en geeft u de mogelijkheid uw kapsel naar eigen wens aan te passen, met behulp van een regelbare fohn en krultang max 140 graden.
Daarnaast hebben we haarwerken van Follea, een haute couture collectie gemaakt van Europees echt haar, met beweging in het haar. Onopvallend natuurlijk met optimaaal draagcomfort.

Na het passen van het haarwerk kunnen we deze 6 weken voor u reserveren.