De Haarzaak

Haar en hoofdhuidproblemen

De Haarzaak is gespecialiseerd in de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen. Door de jarenlange expertise van Willeke komen de cliënten uit heel Nederland en België naar Koewacht voor haar advies en behandeling. Als u kampt met problemen als overmatig roos, eczeem, psoriasis of haaruitval is een bezoek aan de kapper niet zo zorgeloos als voor een ander. Bij de Haarzaak kan uw haar en hoofdhuid eventueel microscopisch onderzocht worden en wordt er een behandelplan opgesteld zodat een bezoek aan de kapper weer aangenaam en zorgeloos wordt.
De Haarzaak heeft een aantal specialistische merken in haar assortiment opgenomen voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen, waaronder Mediceuticals en Sp. Deze producten vereisen een deskundig advies en worden daarom alleen door gecertificeerde specialisten verkocht. Mediceuticals heeft een ruim gamma aan producten voor de behandeling van uiteenlopende oorzaken van haarverlies bij vrouwen en mannen.
Daarnaast hebben wij ook de beste haaroplossing op het gebied van haaraanvulling: Volume Secret is een professionele haarintegratiemethode die in Zeeland enkel verkrijgbaar is bij de Haarzaak.